Just nu saknar jag...

Den här kroppenSommarregnMin fina JohannaÖlCarolineMalinAtt ha tajta jeans och höga klackarMys hemma hos mammaAtt sitta varm och brun på en uteservering med ett glas rosé och blicken i menyn


HelgenSigge har ett hjärta på halsen.Tropikariet i Helsingborg rekommenderas.Än en gång imponerar Linas Matkasse.
Jag saknar er...Hahahaha


Skoinspiration

En klassisk bröllopssko förvisso. Men åh så fin, tycker jag. Och den kan färgas i princip vilken färg man vill.


En annan variant. Ganska lik de du tittat på.

Två varianter för den lite mer vågade

Den här rosa kanske är lite väl. Jag vet inte. Men lite platå är inte fel, så kan man ju välja annan lite mildare modell, det är så mycket skönare att gå i! De kan man dansa länge i!

Mina absoluta favoriter. Och då också de dyraste. På rea nu. Men fortfarande överlägset dyrare.


Helg mitt i veckan

Två lediga dagar för mig och Noel. Igår gick vi till vårt café här i byn och åt varsin semla.Noel är så härlig nu. Ett riktigt sällskap liksom. Han lekte efter att vi ätit och jag skrev av en massa goda recept från en gammal Allt om mat-tidning.

Vad har egentligen hänt här??Idag började dagen i soffan. Noel fick spela datorspel i två timmar och jag kollade på Efter tio. Så jäkla slött men det var så skönt! Vi fick en spontan tid hos frisören till Noel och efter det tog vi snabbt tåget till Lund och tillbaka för att hämta mina nya glasögon! En härlig spontan eftermiddag. Det var faktiskt behövligt efter en sådan slö morgon. Trodde inte jag skulle orka göra något dock...men det är just då det händer grejer. Så är det ofta för mig i alla fall!

FÄRDIG!Det blev även en oplanerad fika idag innan vi tog tåget. Kladdkaka med grädde.Hilma. Som en katt.


Succé!

Igår fick vi vår första leverans av Linas matkasse. Varannan vecka får vi nu hemlevererat en kasse med mat för fem goda middagar på måndagen melan 17-22. Det mesta i kassen var ekologiskt. Färsk fisk och kyckling, fräscha grönsaker och roliga, enkla, spännande och nyttiga recept.
Idag blev det morots -och kokossoppa med linser och äggnudlar. Till det rågbröd och en sallad på vitkål och apelsin. Det var så gott! Och kul att laga. Sen smakar det lite som att man blir bjuden på mat hos någon annan. Inga konstiga ingredienser egentligen men de flesta rätter hade man inte kommit på att tillaga själv.
Detta är ju succé för oss, verkligen!

RSS 2.0