Förträffligt


som en dröm

vad säger ni om denna eftermiddag?suddig bild här men fy vad gott det var.
Torpardagen

Lördagen blev riktigt lyckad trots allt. Regnigt som sören på förmiddagen men det var lite uppehåll under eftermiddagen i alla fall.

Karoline med dotter och bebis i magen. Beräknad fem dagar efter mig. Får se vem som hamnar på BB först.
Det är synd om

lilla Teckomatorp idag. Torpardagen den 15 maj. Hela parken är fylld med karuseller, tält, scener och annat och både pizzeriaägaren det lokala caféets ägare har förberett för grilltallrik och våfflor med sylt och grädde och planerat i veckor. Nu fullkomligt öser regnet ner. Får föreslå att lägga dagen i slutet av april i fortsättningen. Varje år vi firat Noel sedan vi flyttade hit har det varit sol och vi har kunnat ha kalaset ute.
Min fina mamma kommer hit idag. Vi ska alltså gå till parken, förhoppningsvis i uppehåll från ösregnet, äta gott och Noel ska få åka lite karuseller. Om han inte backar ur.

Det är också synd om Emelie som ska till Köpenhamn idag och leta skor. Hoppas det klarnar upp litegrann, min fina.

Paella

Ikväll hade ni önskat att ni var tillsammans med min karl. Är det något han kan göra så är det denna rätt. 
Sedan vi sist sågs

har en del nya saker kommit in i vårt hus. Jag har varit ledig och mest legat på soffan faktiskt. Haft all tid i världen att blogga men verkligen inte haft någon inspiration. Tänkte visa lite bilder.

En ny vagn står nu redo att ta emot en liten nyfödd. Börjar längta riktigt mycket nu faktiskt. Känns fortfarande så overkligt men samtidigt väldigt verkligt när det faktiskt närmar sig allt mer.Sittdelen kommer att vara i mossgrönt.Har äntligen hittat lite bebiskläder jag tycker om. Har fortfarande inte så mycket men jag är så förbaskat kräsen. Tycker att det mesta i affären är fult, dessutom finns det så fruktansvärt mycket rosa och flickigt. Pojkhylla? Nä, det finne ibland ingen alls. Typ en halv rad längst ner med tre ljusblå och två beiga plagg, gärna i för stor storlek också. Har tyckt så synd om mig själv att ni kan inte ana. Bestämde mig istället för att handla på nätet men då finns inte den minsta storleken och hittar jag väl ett plagg jag gillar så är det ett per sida. Och jag kan ju inte beställa ett plagg från tio olika nätbutiker. Herregud, alltså. Måste ta mig till Malmö och inhandla lite Katvig, Molo, Ej sikke lej och liknande innan jag kvävs.
Men hur gulliga var inte dessa?Och nu ska ni få se! Vår nya bil! Inte helt ful va? Kanske lite tråkigt fotograferad inne i garaget men ni ser kanske ändå vilken skönhet den är.


RSS 2.0