Varför bloggandet kommer nederst på min prioriteringslista...

Jag hinner inte med livet. Fast jag försöker att tänka att det är det här som är livet. Det som händer hela tiden. Men jag brottas ändå med mitt dåliga samvete stundtals. Tur man trivs på jobbet. Så här har det sett ut sedan i torsdags + fortsättningen.

Tors 13.30-21.30
Fre   7-15
Lör   7-15 (övertid) extra pengar!
Sön  7-15 (skulle jobbat kväll) extra pengar!
Mån  7-15
Tis    7-15 Träffa gammal kollega på kvällen och äta middag
Ons  21-07.15
Tors  sova
Fre ledig. Fest hos kusin på kvällen.
Lör   7-15
Sön  ledig
Mån  7-15
Tis    7-15
Ons-fre ledig och själv med barnen för Jon åker på begravning i Nyköping
Lör   13.30-21.30 sover på jobbet
Sön  7-15

Jag bor ju nästan där...timmarna på eftermiddagen vigs åt familjen. När de somnat är det röjning av hus och slapp i soffan. Hur mycket mer kan man hinna med? =)

Förresten. Mia Skäringer!

Var och såg Mia Skäringer på Konserthuset i Malmö i lördags! Vilken otrolig kväll, inte bara tack vare Mia, utan framför allt delade jag kvällen med fina vänner på både Brogatan och La Couronne på en och samma kväll.
Har sett en del Mia och Klara-avsnitt och endast ett fåtal avsnitt av Solsidan (tyvärr). Hennes bok har jag inte läst. Men ska definitivt göra nu.

Föreställningen var helt underbar. Jag undrade innan det började, vad ska hon prata om i två timmar? Men oj, vad bra det var. Får ni möjlighet så gå och se den! Hon blandade komik med tragik och det blev en så fin tänkvärd och galen blandning och gjorde föreställningen spännande. Att hon kunde sjunga så fint hade jag ingen aning om. Jag älskar människor som sjunger från hjärtat, enkelt och opretentiöst. Då blir det så vackert, oavsett om man har en fantastisk sångröst eller inte. Men hon sjöng så fint och det gick rakt in i hjärtat.

Det enda som inte var bra, eller snarare inte nödvändigt, var hennes komiska manér, likt Robert Gustavsson-mimik-Mia och Klara-sätt. Lite kul men absolut inte nödvändigt utan snarare onödigt och lite störande. Om man nu ska peka på något och kritisera.
Men alltså vilken entré! Hon kommer alltså inspringande till Fritidsresor-låten, iklädd bikini och kör världens nummer! Alla jublade och när föreställningen var slut stod folk upp! Och det var fullbokat. Vilken människa. Vi ville bara ta med henne hem och krama henne.

Min lille skådespelare
Vad har hänt här då?

Vänner på middag. För en gångs skull blev det inte vilt. Eller jo, förrätten då kanske. Jon stod för maten och disken och det var en väldigt trevlig kväll haha.
Menyn ser ni här:

Förrätt
Sallad på rökt gåsbröst med färsk spenat, avokado, pinjenötter och granatäpple serverad med citron -och honungsaioli och grillat lantbröd.

Varmrätt
Varmrökt lax med dillstuvad potatis tillsammans med röra på citron, ägg, valnötter, lök och mascarpone

Efterrätt
Friterad camembert med hjortronsylt, vaniljglass och friterad persilja

Hahaha, det här var ju riktigt roligt att komponera i skrift. En bild på förrätten kan ni få i alla fall. Sen glömde jag tyvärr att fotografera.

Malte har lärt sig att ställa sig upp alldeles själv. Snart går han väl. Oj, vad tiden går. Som alla säger.

Noel och granntjejen.Imorgon kommer mamma hit och sen jobbar jag natt lördag och söndag. Ha en fin helg!


RSS 2.0