Gorillan

Efter att ha blivit inspirerad av Karin  (Ah, det går inte att länka. karin-tanten.blogspot.com. Kolla in en fin blogg) kommer nu detta inlägg. Känner någon annan igen dessa monsteröppningar? Som en hungrig gorilla. Skafferiet kryllar av dem. Titta och njut av detta bildspel.Observera den streckade linjen och texten "press here to open".

Veranda/terass/altan. Vad är skillnaden och vad ska vi nu kalla den?Vi kunde bara inte låta bli att köpa en sådan här växt. Lite skämt men det blev faktiskt snyggt ändå hahaha. Fast lite resort-varning =)
lite från lekplatsen


Boktips

Jag har bara läst en fjärdedel av boken men vågar mig ändå på att tipsa om denna bok. Jag har läst "Människohamn" också skriven av John Ajvide Lindqvist och gillade den. Har precis läst färdigt Hungerspelen-trilogin av Suzanne Collins som egentligen är värda ett alldeles eget inlägg, framför allt den första, och blev faktiskt helt besatt. Längtar efter filmen och har tyvärr antagligen lite för höga förväntningar. Men den är som gjord för att bli film så det blir säkert bra.
Lilla stjärna. Det jag hittills läst får mig att må lite illa och det gör ont i hjärtat och berör mina sinnen. Det gör en bra bok. Något som berör och liksom påverkar en fysiskt.


Vårt nya projekt!Nu har vi nog slutit Svensson-cirkeln men det bjuder jag på för fy fasiken vad fint det kommer att bli med ett trädäck! Väggarna ska självklart bli högre på sidorna. Högt och insynsskyddat på ena sidan och sedan lite lägre in mot trädgården. Ser fram emot många kvällar med grillning och vin i sommar. Ett problem bara. Trädgårdsmöbler. Fy, vad mycket fult det finns. Hjälp mig snälla! Jag gillar bara Fermobs svindyra möbler. Och då vi tänkte skaffa möblemang för 6-8 personer blir det lite väl dyrt. Men jag är så kräsen. Jag tycker verkligen att de flesta trädgårdsmöbler är fula. När jag väl hittar något jag gillar kostar en stol 2000 kr och det är lite väl mastigt...

RSS 2.0