Tack för maten, den var god. Trollen spydde, mänskan dog.

Jaha, nu har man liksom ett barn. Ett riktigt barn, ett sådant där stort som har lärt sig tack för maten-ramsor.

Jobbjobbjobbjobbjobb

Hade tänkt mig ett trevligt inlägg i dagarna med lite bilder från helgen.
Men. Jag jobbar som en gris och orkar inte. Kom hem 23 idag. Ska ta mig i säng nu för att stiga upp 5.10 igen. Känner mig ouppskattad och tycker jättesynd om mig själv. Omtanke ser jag för lite av just nu på vissa håll.
Frustrerad och trött på mycket. Tur man fick en fet lön. Den försvinner dock med räkningarna denna månaden.

Det magiska datumet 3 maj.

Jag fick beviljat hel havandeskapspenning! Fyra hela dagar tog Försäkringskassan på sig att betänka detta. Jag är mäkta imponerad, måste jag säga. Trodde det skulle dröja typ fyra veckor.
Nu ska jag bara klura ut hur jag ska fylla i mina inkomstuppgifter. Det senaste som står är en årsinkomst på 47900 kr hahaha. Det blir kanske sådär trevligt. Man ska tydligen få med ob-tillägg och sådant också men det finns inga fält för det...? Ja, jag får väl ringa deras kundtjänst och höra på mån/tis.
Jag är så glad! Jobbar helgen innan den 3 maj sen är jag alltså fri från jobb och kan bara vara hemma och strosa, förbereda, fixa och njuta. Och vänta. Vänta på en liten bebis. Och en förlossning jag kommer att ångra att jag gav mig in i när den väl sätter igång =)
Lite te nu efter en lugn kväll på jobbet. Sen väntar två nätter på onkologen med dubbla avdelningar öppna då det är calicikatastrof på sjukhuset.
Hoppas ni får en fin helg!


Lite Stockholm och lite mat

I helgen var vi alltså i Stockholm och hälsade på Malin. Jag, Charlotte och Emelie. Vi hann med hembakade scones, brunch på Malins vis, Singin' in the rain, öl på Bishops, Sickla köpcenter, middag på Vapiano, kallbadande på Hellasgården, skönsång på Grand Hotel och äkta Stureplanskänsla à la 20-åringar på East kl tre på natten. Det hela slutade med att vi alla fyra höll på att bli ihjältrampade på MAX under fyllematsinköpen. Här kommer lite bilder!Jag, bebis, låtsasvin.Hittade Daniel från Den itusågade kaninen (Bolibompa). Var ju bara tvungen att komma hem med ett kort på oss till Noel. Han undrade om han hade med sig kaninen.Vi spenderade ett antal timmar i Gerts flotta bil. Något som bara måste göras om. Jag älskar mina vänner. Vi plöjde igenom de flesta samtalsämnen, barn, bröllop, musik, fysiska åkommor mm. Vi lärde också varandra en och en annan liten läxa. Man hinner med mycket på en resa mellan Malmö och Stockholm alltså.Goda hamburgare får du på Frasses.

Idag hade jag och Noel ledig dag tillsammans. Vi bakade kanelbullar. Imorgon tänkte jag mig sopplunch på vårt café.

Godare kanel/kardemummasnurror får man leta efter.

Till middag ikväll bjöd Lina på Supersize pirog med morotssallad. Strålande gott.Dagens gröna insats

En ny mobiltelefon. En miljövänlig sådan.


RSS 2.0