Kalas igen.

Igår var det alltså Noels första barnkalas. Det blev faktiskt riktigt lyckat. Idag var det släkt och några vänner från byn här. Blev också hur bra som helst med sol så vi kunde vara ute hela tiden. Noel fick många fina presenter och jag är helt slut. Har pysslat, städat, bakat och fixat från morgon till kväll och är riktigt trött i ryggen ikväll. Tänkte visa en bild på min stora mage också. Det är verkligen en riktig kula nu! Det sparkas för fullt där inne och tänk att det är 9 veckor kvar. Hur kommer det kännas sen när där blir ännu mindre plats?
Fem år gammal.
Helgen bjöd på

oväntade festligheter. Jaktminisemester i Värestorp med god mat, Millennium, godis, chips, julmust (?), kaffe och långa promenader i vårsolen.

Idag gjorde jag glukosbelastningen hos barnmorskan. Okej att dricka men på fastande mage är det lätt att må illa. Och det gjorde jag ett tag. Fy fan. Det gick bra i alla fall. Efter det hämtade jag Noel och så åkte vi och åt lunch och glass. Två veckor kvar att jobba nu. Åh, så skönt!

Nu ska jag ta tag i några tråkiga måsten som en obetald räkning, papper som ska till Försäkringskassan och annat kul. Varför drar man på sånt här hur länge som helst?

100413

Lyxmat sådär en tisdag till en snart fem-åring. Han åt som en häst.Lite nytt i hemmet.Har fyndat lite pyttekläder på nätet. Ett katvig-hav. Även strumpor till Noel, hans favoriter.


Små små kläder.

Nu har jag inhandlat lillebrors första plagg. En pyjamas i ekologisk bomull, så mjuk, en filt och två vita bodies, alltid bra att ha, som de säger. Det känns verkligen overkligt att handla bebissaker. Som att man skulle handla fast man inte är gravid på riktigt. Jag kan inte fatta att vi ska få en liten till.


Vilken helg...

Den blev inte som jag tänkt mig.
Noel och Jon åkte till landet i torsdags morse. Jag sov under dagen för att jag jobbat natt. På en natt till, sen sov jag på fredagen. Sen såg jag fram emot en härlig fredagkväll för mig själv med pizza och tv. Det var bra fram till 22.25 då strömmen gick. I hela byn, i alla byar häromkring. Och den kom inte tillbaka. Jag var ju pigg som en mört eftersom jag sovit till kl 15. Satt i soffan med en pannlampa, ingen dator, ingen tv, ingen telefon, ingen bok att läsa. Lyckat. Fick gå och lägga mig och somnade som tur var efter en stund.

Vaknade sedan hur utvilad som helst och redo att jobba en kväll och sen en söndagmorgon. Lördageftermiddagen började bra, pigg och på gott humör. Vid sex-snåret började dock ett oroväckande illamående krypa över mig. Det slutade inte. När jag äntligen kunde lämna jobbet, tjugo i tio, kräkte jag nere i omklädningsrummet, fyra gånger. Jaha, då hade man dragit på sig någon trevlig magbakterie à la någon patient. (Vi hade två gulisolerade patienter de två nätterna). Mycket riktigt, min kollega jag jobbade med drabbades av samma sak på lördagsnatten, tyvärr ännu värre än mig. Sen låg jag ensam hemma hos svärföräldrarna i Lund och mådde illa precis hela natten och förmiddagen. Sov ingenting. Det var fruktansvärt. Kunde sen ta mig hem på eftermiddagen och har mått bra sedan dess. Fy, det var förfärligt jobbigt.
Hoppas jag inte smittat någon, har verkligen försökt undvika det.
Idag blir det kvällsjobb, sedan tidig morgon imorgon och samma torsdag och fredag. Helgen bjuder på fest med kollegor och middag med Jons tre kollegor och deras fruar!
Ha en fin vecka!

Årets första kulglass

intogs på Center syd i Löddeköpinge. Alltså ingen vårsol men gott var det ändå. Det blir kulglass snart igen, oj vad man saknar det. Ja, Noel var påskhäxa innan på dagis.


Vellinge

I helgen var vi och besökte min syster i deras nya hus. Nu får ni se min stora mage!


Afternoon tea party

Den 21 mars var vi på afternoon tea party på Traktens mat och café här i Teckomatorp. Fantastiskt gott och stämningsfullt med strålande sol. Efteråt gick vi på galleri och beskådade konst. Ja, också i Torp. Det ni!


Det här

roade vi oss med för ett tag sedan.


RSS 2.0