Min utmanande, underbara unge.

Idag har vi bråkat en del. Har känt mig helt maktlös stundtals. Han lyssnar inte, gör precis som han själv känner för. Jag har haft en tråkig, skrikig röst lite för många gånger. Vi har också haft det väldigt mysigt. Avslutade dagen med adventsmys inne hos grannarna och deras idylliska julhem sedan hem för att slänga ihop en broccolisoppa med knäcke till. Några överblivna godisbitar och sen ligger han här i soffan. Helt underbar och perfekt.


Helgen

Två fina vänner och en hund var på besök i fredags. Vi åt god mat men gåsamiddag blev istället and. Gåsen var mindre lyckad, tyvärr. Allt annat var super. Kom tillbaka snart!Goa Noel spelar och sjunger en solig lördag.

Ett tappert försök gjordes till att lägga tillbaka tre takpannor som blåst ner, hela och fina och landat på gräsmattan.

Lördagen avslutades med fläskfilé -och ädelostgratäng med vispgrädde. Så gott så gott.Söndagen spenderades med Madde, Alva och Viktor. Vi hade det så härligt med våfflor, lek och plantering. Eftermiddagen färgades dock av att Jon ringde och var av med Hilma. Hon återfanns till slut efter 8 ½ timme. Efter att ha sprungit iväg hur långt som helst hade hon väl till slut tappat bort spåren, blivit lite mörkrädd när solen gick ner och krupit ihop till en liten boll och gett upp. Lilla hunden...vi är så glada att hon är hos oss, oskadd och underbar.


Blandad kompott.

En dagens haha, får inte riktigt till det, en uppklädd variant på klinikfest, en god paj, en smarrig våffla.
Jobbar mest hela tiden. Orkar inte mycket mer. På fredag ska vi ha gåsamiddag här hemma med ett par fina vänner. Jag är minsann ledig tre dagar. Fantastiskt.
Snart.

Hej. Har lite bilder jag tänkte lägga in och ska snart ta tag i att skriva lite här. Men ikväll blir det inte mer än så här. Kom hem kl 22 och ska upp igen kl 5 och jobba...
Godnatt!

Fredag!

Min lediga kväll denna helgen. Då blev det tacos och marängsviss med hemgjorda maränger!


Utflykt i parken med engångsgrillen och vännerna


Muffinsbak med min favorit
RSS 2.0