Jul, jul, strålande jul!För länge sedan...och nu åker vi snart...!

Ojojoj, det var alldeles för länge!
Igår var det brödbak och sillinläggning för hela slanten. Fick lite dåligt samvete när jag insåg att jag inte bakar något till lillejulafton som vi firar på landet med familjen Hallin. Slängde därför ihop två bröd till nu på morgonen...
Ensam med Noel, försöker städa iordning här någorlunda och pyssla lite men det är inte det lättaste ibland...
Snart ska vi kasta oss in i duschen. Sen när Jon kommer hem från fågeljakten (ja, det blir bara fler och fler gäss i frysen...hur ska man hinna äta alla???) så ska vi åka till landet!

God jul! Ursäkta den lite speciella julgranen haha. Men den ges inte heller riktigt rättvisa på bild!


Håll ut...

Nu är det lite mycket. Stressar kanske lätt upp mig i onödan i och för sig men just nu känns det lite halvtungt. Ska jobba i natt. Går bredvid en annan syrra i två nätter för att sen gå själv fr o m mitten av januari. Blir ca 3-4 nätter i månaden blandat med dagar och kvällar.
Så här ser de kommande veckorna ut för mig!

9 dec  21-07.10
10 dec 21-07.10
11 dec Ledig
12 dec 13.30-22
13 dec 13.30-22
14 dec Ledig. Lucia på dagis!
15 dec 7-15.30
16 dec 7-15.30
17 dec 7-15.30
18 dec 7-15.30
19-27 dec LEDIG!
Den 22:a åker vi till landet. Åker sen till syster på julafton i Höör. Den 25:e blir det kanske landet igen ett par dagar. Den 28:e jobbar jag igen till den 30:e. Sen ledig 31december - 11 januari! Och då blir det fjällen!
Får kämpa på dessa dagar. Det går säkert jättebra att jobba natt. Det är ju inte som att sitta hemma i soffan och försöka hålla sig vaken. Sen har jag bestämt att jag imorgon bitti ska köpa med mig goda frallor att ha till frukost innan jag lägger mig och sover. Kan ju vara en schysst belöning!
Sov så gott i natt!

Julmarknad i Teckomatorp på andra advent

Hade inga som helst planer på vad vi skulle göra denna söndag, jag och Noel men kom vid lunch på att det ju var julmarknad här! Tipspromenad, godsaker på Ica, invigning av Naturparken på gamla BT-Kemiområdet med varm korv till alla mm. Dagen avslutades sedan med hemgjord pyttipanna med mormors inlagda rödbetor och lite citruspepparkakor från Göteborg.
Helg

Igår var jag ensam här hemma. Jon spelade och Noel sov hos farmor och farfar. Lyckades få med mig sushi hem innan tåget gick och köpa en påse chips. Så gott det var med sushi. Äter det väldigt sällan men då är det just när jag blir riktigt sugen på det!
Somnade vid halv tio i soffan...så klart. Vaknade vid halv tolv, somnade om och vaknade sen halv två. Då masade jag mig till sängen och sov till tio! Nu är jag utvilad!
Idag bjuder dagen på härligheter. Först ska vi hämta Noel i Lund. Sen till lillasyster för att lämna hennes present. Sen köpa vinterskor till Noel och jacka till Jon. Förhoppningsvis är vi klara till halv fyra för sen blir det födelsedagsmiddag hos mor min. Tyvärr bara med den ena systern och hennes familj. Den andra ligger hemma med en två dagar gammal bebis! Ja, hon fick en liten Gabriel den 3 december. Längtar så efter att få träffa dem!
Ha en fin dag!

RSS 2.0