Lately

Ja, här har det varit dött som vanligt.
Har haft en del saker för mig. Inget vansinnigt intressant. Lite fikor, bvc-besök, föräldragrupp. Men viktigast av allt, en jobbintervju. Den första inför våren och förhoppningsvis den sista och enda. Hoppas så mycket på detta jobbet...hade varit otroligt befriande och härligt att kunna njuta av december och inte oroa sig för vårens jobbsituation.

Kolla in våra snygga pepparkakor =)Älsklings-Malte.Han är riktigt duktig på att ta sig runt nu. Vrider och vänder på sig och gungar på alla fyra.


Idag är det inte roligt längre

Malte är ju verkligen en enkel unge, det måste jag ju erkänna. Han skriker sällan, är nöjd i princip alltid, sover bra. Ja, inga konstigheter. Vill nog påstå att Noel var ännu enklare. Det har ju hänt några gånger att Malte skrikit till om kvällarna så jag får vagga honom i famnen och han har till och med varit tröstlös någon gång. Det var Noel aldrig. Jag tror aldrig det hände att vi vaggade honom om kvällarna när han var bebis. Han var inte så bara. Men åter till saken, Malte är underbar och enkel att ha att göra med. En sådan som man vill beställa helt enkelt.

I natt var det inte roligt, dock. Igår var vi på middag hos farmor och farfar. Det önskade få behålla Noel över natten så vid 19-tiden åkte vi och hyrde film och begav oss sedan hemåt. Malte somnade ungefär halv tio hemma. Han brukar somna vid halv åtta-åtta. Sen vaknade han till då och då innan vi gick och la oss. Sen när jag väl lagt mig bökade och stökade han om vartannat hela natten. Ville bara skrika: " Men vad är det för fel, ungjääävel?" Självklart skriker jag inte det och man kanske inte ska tänka så heller. Men ibland gör man det och det är faktiskt helt normalt. Han var liksom inte hungrig, eller var han det? Ont i magen? Jag vet inte men bökade gjorde han. Och jag fick inte sova särskilt mycket. Och annars när Noel är hemma kan han sova till 7-8 och jag och Malte ligger ofta kvar och slöar. Ja, han kan sova till 8-9. Jag hade klart höga förväntningar på denna morgonen när Noel sov borta. Kl 7 vaknar Malte efter nattens stök och har bajsat. Då gav jag upp och sitter nu och dricker kaffe. När man väl kommer upp känns livet lite enklare och när jag tittar på honom kan jag glömma allt. Men de där fem minutrarna mellan kaffet och ögonblicket när man vaknar är fruktansvärda.
Nu blev det mycket bebissnack och gnäll här. Får ursäkta mig lite. Det är nog riktigt tråkigt att läsa om. Men jag behövde skriva av mig.


Min lilla stjärna.

Noel. Han är faktiskt helt otrolig.


Sådär ja.

Jaha. Här händer det inte så mycket. Igen. Jag är kass på detta, jag vet. Kalla mig periodare. Ikväll är jag själv med pojkarna. Så kul att man kan säga så nu. Typ farfar till farmor om några år: "Ja, och så kommer Jon och Kristina i eftermiddag. Skulle de ta med sig pojkarna?" Hahaha.Ursäkta mig men, hur söt???


Malte smakar gröt med katrinplommon.

-"Om det var gott? Nä, det vete fan. Smakar skumt bara. Ge mig den där mjölken istället".


Tillbaka?

Nä, nu får jag slänga in några bilder. Om det finns någon kvar som läser denna lilla blogg.

Sista bilden som Malte suger på tummen. Om det är en paus från tumsugandet eller om han helt lagt det på hyllan återstår att se.Noel har tagit ett kort på mig när vi leker. Vilket långt pekfinger jag har. Vet att jag har långa fingrar men...jaja.Malte chillar med vargen.

Amen, hur trendig får man bli?
RSS 2.0