Lite avig är jag.

Jaha. Min kamera är borta. Vet inte hur och när det hände eftersom kvällen slutade lite halvt dramatiskt. Får hoppas på att den dyker upp. Har i alla fall dragit igång en efterlysning, kontaktat hittegods och polisen så jag hoppas på det bästa. Men igår hade jag sån ångest att jag inte kunde somna. Började gråta istället och kände mig helt psyko.
Idag har jag jobbat som vanligt. Sen gått på promenad med Madde, Viktor och Hilma. Sen lyckades jag till slut fixa hundvakt till Hilma. En trettonårig tjej som bor två hus bort. Jättego tjej som älskar hundar. Hon var så tacksam för att vi tänkte på henne haha. Så söt.
Var hos mamma med Noel efter jobbet och åt lite innan Jon kom och hämtade upp oss.
Malin...du läser väl detta förr eller senare haha. Nu ska du få höra. Vet du vad Hilma gjorde i fredags hemma hos mamma? Hon vågade knappt berätta för mig. Dina finskor hade stått på golvet och plötsligt ser mamma att Hilma bitit av remmen. Jag blev helt knäckt och tänkte bara att det här går ALDRIG att ordna. Gick till en skomakare på lördag morgon som skulle försöka så gott han kunde. Jag tänkte att de är redan förstörda så det kan inte bli värre i alla fall. Men idag hämtade mamma dem och berättade ikväll för mig att han hade gjort ett FANTASTISKT jobb! Jag blev så lättad. Så imorgon tänkte jag gå och lämna en blomma eller något till honom!
Imorgon ser dagen likadan ut. Hem till mamma och träffa Noel eftersom Jon är och repar. Sen åker vi hem vid sju. Nu ska jag surfa lite till och sen dra mig till kojs. Natti.

Ingen?

Ville ju njuta av den svenska sommaren med en äppleöl på Möllan...men ingen verkar kunna sluta upp och göra mig sällskap...
Himla synd när man är i Malmö för en gångs skull och kan hitta på sånt här! Är på jobbet nu och har lite dötid. När jag slutat ska jag gå till Malin och hämta min plånbok jag glömde igår. Sen får vi se.
Var ju på Kent i Helsingborg igår! Ska lägga in lite bilder från det när jag kommer hem på söndag. So long.

Borta litegrann...

Kommer att vara i Malmö och alltså inte med min dator nu under några dagar. Så ni få läsare som kikar in hit om dagarna får sakna mig till söndag. Kanske kan skriva från jobb ibland men det blir ju i smyg...!

Studiobygge och kryddland!


Dagen!

Idag har jag jobbat. Det var läkarmottagning och då blir det oftast något blodprov. Idag blev det två. Båda tyckte det var urjobbigt att ta blodprov så det var bra träning för mig att lugna dem och försöka göra situationen så lite obehaglig som möjligt. Det gick väl! Vid fyra kom Jon och Noel och tittade var jag håller hus hela dagarna när de har fullt upp här hemma. Sen var vi hos min mamma en stund innan vi åkte inom Makedonkan på hemvägen. Lite bilder kommer här ja.


Nu är man trött.


Måndag.

Idag har verkligen känts som en måndag. Har haft det urtråkigt på jobbet. Sett två spiralinsättningar, vilket i och för sig är kul, om man tycker det är kul och lärorikt att kika in i folks underliv. Sen har jag tagit ett blodprov. Resten av tiden har jag, om jag ska vara ärlig, inte gjort så mycket med. Några småsaker har jag hittat att göra, annars har jag fördrivit tiden framför datorn. Nu sitter jag med Noel och ser på tv, precis som det brukar vara vid denna tiden. Kanske blir det en promenad med Madde och vovvarna lite senare. Om det inte kör ihop sig.

Noel låtsas sova.


Glass i väntan på båten hem.


På väg på Ven.


Finaste Noel


Hilma


Ven

Ven idag. Jättekul var det. Hilma i cykelkorg och Noel där bak. Glass, rökt makrill och en massa cykling. Nu är jag helt slut. Ska försöka ta tag i att vika tvätten sen väntar en ny sommarjobbsvecka. Nu börjar jag tröttna.

Helgen

Idag har varit en bra dag. Noel har slutat sova middag så dagen innehåller några duster. Men mest är det så när både jag och Jon är hemma. Oftast är det lättare att vara själv med honom! Vi har varit i Norrvidinge Handelsträdgård och handlat två pelargoner, en annan blomma, lite nektariner, morötter och avokados. Gjorde sen en helt fantastisk nektarinpaj. Ni som kommer när jag fyller år får smaka den då! Det blir Jons pastasallader och paj til efterrätt. Sen i eftermiddags skulle vi åka till Kävlinge och hyra en film till mig och Jon att se ikväll och en barnfilm till Noel. Väl där visade det sig att videobutiken gått i konkurs. Så tråkigt...men det är väl så att folk inte hyr film som de gjorde förr. Tant?
Okej, vi gick in på Netto och där hittade vi ett crocket-spel! Perfekt. Hem och spela lite medans köttfärslimpan blev färdig i ugnen. Åt god mat, lite halvstirrigt då både ett barn och en hund ska uppfostras samtidigt...
Har sen varit på en promenad med Hilma och nu tänkte jag ta det lite lugnt. Se en film och äta upp resten av pajen.
Imorgon ska vi åka till Ven! Har aldrig varit där så det känns verkligen spännande. Adjö.

Kvällens tankar

Hemma. Tittar på Bolibompa med Noel som ätit sina smarties. Jag dricker lite vin och ska snart bada honom i hans balja. Igår när jag kom hem hade de överraskat mig med att anordna ett kryddland i trädgården! Helt fantastiskt fint var det! Vilken driftighet och ambition, eller hur?
Ikväll är inget planerat. Tänkte ta mig och handla snus och något gott. Finns inget på tv så kanske vi ser en film. Har ett par hemma som vi inte sett. Kanske ser vi om Babel som vi såg på bio. Fantastisk.
Så skönt med helg. Sen har jag fyra veckor kvar och efter det lite ledighet. Ska försöka att vara lagom slapp och ta det lugnt men också hitta på lite roliga saker om dagarna. Min önskan är att det blir högsommar så jag kan ligga på stranden lite. Har saknat det så länge. Dessutom har jag ju ny bikini. Det har jag varje sommar. Tycker det är så kul. Fast det tar tid för mig att hitta. Finns verkligen knappt några överdelar som passar mig. Förstår inte vad det är med mina bröst egentligen. De har någon slags mellanstorlek som ingen behå förstår sig på...
Idag bestämde jag mig för att söka jobb på akuten när jag är färdig. Kanske inte det jag helst vill egentligen men jag har fått det rekommenderat av så många. Om jag nu ska bli barnmorska så är det bästa jag kan göra att börja på en akutavdelning eller så, så att jag blir duktig och får mycket erfarenhet. Och att det är lättare som nyfärdig när man inte har lika mycket krav på sig som om man jobbat 5-10 år. Som ny på akuten får man nog en ordentlig inkörning och folk har förståelse för osäkerhet och frågor. Ja, jag måste våga lite, så jag blir riktigt duktig. Risken är att jag inte får behålla min legitimation i mer än en dag eller så...usch, det är skrämmande...

Fan, jag föll för det!

Så, nu har jag precis handlat på nätet. Ni vet Blondinbella, den där bloggaren...hon har ju startat ett företag där man har möjlighet att köpa en produkt per dag till ett bra pris över nätet. Såg en gång Juicy Tubes och ångrade att jag inte slog till. Idag var det erbjudande på det läppglanset igen! Och dessutom min favorit, hallon. Så vad fan, jag beställde en. 99 kr! Sen frakt på på 29 kr men i affär kostar den närmre 200 kr tror jag! Och jag hade ångrat mig i affären, det vet jag! Jag har ju redan två haha. Men oj, vad härlig den är, var bara tvungen.
Just nu har jag koll på flera bloggar. Blondinbella...ja, jag vet...löjligt. Vet inte varför. Tycker nog att hon är lite märklig och en typisk Stockholmstjej med typiska inslag. Dessutom är hon moderat...hmm...ja, vad säger man mer? Men jag gillar henne ändå lite! Tycker det är kul att läsa och kolla på hennes bilder. Sen är det då min Em. Mademoiselle Moyenne. Härlig härlig. Kollar den flera gånger om dagen! Sen har jag fått nys om Emelies systers blogg, Saras blogg och Emelies Eriks blogg. Sen är det en till. Prettyinpink.blogg.se. En gammal klasskompis till mig som heter Sofie. Den följer jag också en del. Hon är kul.
Åh, jag som hade så lite pengar. Men om 10 dagar trillar det in pengar. Plus en lön i augusti då även ett FETT studiemedel kommer! Så jävla gött. Åh, nu längtar jag till skolan. Ska bli kul att börja läsa igen faktiskt. Fast det blir jobbigt som vanligt...
Kram på er!

Vilken lyx alltså...

Nu väntar jag på att det ska serveras gammeldags vaniljglass med chokladsås och en kopp kaffe. Straffet blir att städa toaletterna vid halv nio :-).  Sen ska jag se på Riskförlossningar på Tv 4 Fakta. Underbart program!

Hallå ja.

Varför ska det finnas en människa på varje arbetsplats som stör alla andra på ett eller annat sätt? Alltså, hon är jätterolig, omtänksam och trevlig men också väldigt speciell och är det någon som hittar fel, eller letar, så är det hon. En som påpekar saker andra gör, en slags vän av ordning. Det är skönt att denna arbetsplats inte handlar om en massa skitsnack. Har verkligen inte hört ett ord från de andra om att hon är störande. Det gillar jag. Att man inte hör dem mumla för varandra om henne så fort hon går. Men jag märker på dem att de tycker likadant som jag. Jag tassar lite på tå för henne, vill inte hamna i konflikt. Jag undrar hur det blir nästa vecka när hon går på semester. Kommer det att komma fram då att alla känner likadant inför hennes beteende? Hade varit lite skönt men samtidigt är det härligt att vara på ett jobb där inte alla snackar om varandra. Men oj, så härligt att hon är på semester mina fyra sista veckor! Fast hennes humor kanske jag saknar lite ändå.
Idag åkte jag tåg hem med Noel som varit hos min mamma hela dagen. Han kan verkligen charma folk. Gud, vad underbar han var. Sen gick vi till Madde och vattnade, sen handling, mat och nu Bolibompa. Konstigt nog leker Noel presentinslagning med Jon. Kl är 19 och han har varit vaken sedan 5.30 imorse. Helt galet. Han vill inte sova middag längre. Och verkar inte behöva det heller, han har varit så go' idag. Men oj, vilken uthållig kille vi har. Och så stor nu. Ni ska få höra på en inspelning som han och Jon gjorde häromdagen. "Jungfru, jungfru, jungfrujungfru skär, här är karusellen som ska gå till kvällen. Tio för de stora och fem för de små, skynda på skynda på, för nu ska karusellen gå. För hahaha, nu går det så bra, för Andersson o Pettersson o Lundström o ja'!"

Ännu en dag.

Då har jag varit ännu en dag på sommarjobbet. Snart har jag bara fyra veckor kvar. Låter kanske mycket men det känns lite med tanke på att jag har gjort hälften och tiden har faktiskt gått snabbt! När jag kom hem lekte jag och Noel lite och Jon fixade en budgetvariant av Fish 'n chips från Netto. Blev ganska gott men precis den maträtten gör vi nog inte igen. Jon är annars en jäkel på att laga mat får jag säga. Han är så påhittig och det blir bättre och bättre för varje gång har fixar till något haha.
Nu lägger Jon Noel och när han är färdig ska jag gå till Ica och posta två par jeans och en kjol som jag fått sålt på Tradera. Det blev ingen jättevinst, 91 kr, men mer kan man väl inte räkna med när man lägger ut lite tråkiga bilder. Hade inte tid och göra det bättre. Tror på att sätta på sig jeansen så man får en bild av hur de verkligen sitter, om de nu är snygga på vill säga! Sen ska jag vika lite tvätt och bara ligga på soffan. Ja, ikväll igen. Har verkligen ingen ork till något annat. Ingen lust framför allt. Känns lite tråkigt av mig men så är det.
Det här kanske blir en otroligt tråkig blogg framöver. Mina dagar ser typ likadana ut...kanske blir det bättre om ett tag. Och sen har jag inte kommit på något bra system för att lägga in bilder. Från kameran känns lite jobbigt. Ska man liksom koppla in den varje dag till datorn och föra in några kort åt gången? Nä, det känns jobbigt. Och min telefon är inte tillräckligt bra för att användas till detta. Hm, jag få fundera lite till. Hej hej!

Då var man här igen...

Ja, då tänkte jag börja börja blogga lite igen. Inte för att försöka vara spännande, intressant eller väcka en massa tankar hos allmänheter om tänkvärda saker utan lite mer för att ha något att göra och så att mina vänner, de som vill, kan följa upp min vardag lite.
Ikväll sitter jag både framför datorn och tv:n. Precis som det brukar vara. Men det som visas är Kronprinsessans födelsedag. Var lika förundrad förra året...varför ska vi fira henne? Alltså, varför är just hennes dag så speciell? Visst, kul med lite artister och så men jag förstår helt enkelt inte spektaklet kring det hela.
Får ta en snus till, surfa runt lite och sen lägga mig. Går ju upp tidigt varenda jävla dag hela denna sommaren. Det funkar men helt okej är det faktiskt inte. Vissa dagar är bra på sommarjobbet men andra är helt tomma. Idag gjorde jag inte mycket. Men sen vill man ju inte se helt sysslolös ut. Det tar på krafterna kan jag säga, att gå och se ut som att man har något att göra, som att man är på väg någonstans för att göra något man glömt, något viktigt. Så fort jag kommer åt går jag in på nätet, kollar FB, mina Tradera-auktioner och lite annat skit. Känner mig verkligen förberedd för sjuksyrreyrket nu...hmm...Nej, nu får det vara slut för idag.


RSS 2.0