Succé!

Igår fick vi vår första leverans av Linas matkasse. Varannan vecka får vi nu hemlevererat en kasse med mat för fem goda middagar på måndagen melan 17-22. Det mesta i kassen var ekologiskt. Färsk fisk och kyckling, fräscha grönsaker och roliga, enkla, spännande och nyttiga recept.
Idag blev det morots -och kokossoppa med linser och äggnudlar. Till det rågbröd och en sallad på vitkål och apelsin. Det var så gott! Och kul att laga. Sen smakar det lite som att man blir bjuden på mat hos någon annan. Inga konstiga ingredienser egentligen men de flesta rätter hade man inte kommit på att tillaga själv.
Detta är ju succé för oss, verkligen!

Kommentarer
Postat av: Andie

Är det bara 5 middagar, sammanlagt, varannan vecka... eller 5 per vecka??:-)

2010-02-10 @ 20:37:06
URL: http://meningsfulla.blogspot.com
Postat av: annakaroline

Har hört talas om sådana kassar! Verkar ju så smart... Finns inget tristare än att komma på vad man ska laga till middag!Vad kostar det?

2010-02-11 @ 06:20:16
Postat av: Kristina

Det kostade 729 nu för vi tipsade fem vänner via mail. Annars 759 kr tror jag. Ett bra pris faktiskt.

Jätteroliga, varierade recept och nyttiga framförallt! Det enda i fettväg som kom med denna kassen var en burk creme fraiche och den var till två middagar!

Korvgrytan vi gjorde igår var riktigt smarrig!

2010-02-11 @ 09:06:43
URL: http://sjuksyrrestina.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Vi väntar spänt på vår första matkasse från Mat i veckan, den kommer på måndag. Flera av mina kolleger har Linas matkasse och är supernöjda, så om vi inte gillar Mat i veckan, så byter vi säkert till Linas också.

2010-02-11 @ 11:48:43
URL: http://mammastrang.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0