Here it goes...

Så. Nu fick jag äntligen tummarna loss att göra ett inlägg. Jag är helt ur fas, måste jag säga. Kanske dröjer det en månad till innan jag skriver. Kanske är det ingen som läser. Ingen som bryr sig. Skitsamma. Här kommer lite från den senaste tiden!

Malte hade vattenkoppor eller vattkoppor, kalla det vad ni vill. Såg inte klok ut. Skönt att ha det avklarat i alla fall. Ja, Noel fick ju det också. Fast vi hade ju bestämt för oss att han hade haft det innan. Milt förvisso, men ändå. Det råder delade meningar om detta. Om man kan få det två gånger eller bara en. Nåja, denna gången fanns ingen tvekan.Full med kylbalsam utanpå och full av Tavegyl (klådstillande) inombords.En vanlig syn en vanlig dag hemma hos oss. Hahaha, jätterolig bild ju...hahahaha...
Förresten, har alltid tänkt mig att mina pedanta vänner som nu är gravida en dag kommer att förstå den här röran på bilden. Att de kanske inte gör det nu men att det kommer en dag när de också har barn som medför utmaningar som blandas med livets andra måsten och då ser det ut så här ibland helt enkelt. Ganska ofta faktiskt. Men nu tänker jag att de kommer säkert att ha det lika fint när de får barn med. Framför allt i början. När barnet bara ligger där på en filt och jollrar.  Sen kanske det blir lite småstökigt ibland. Men det kommer alltid var tiptop innan de går till sängs på kvällen. Eller hur blir det? Andra är ofta perfekta i ens egna ögon.Mina älskade ungar!

Middag ute med hängande tvätt i bakgrunden. Ser fram emot många av dessa kvällar i sommar. Men snart blir det på vårt nya fina trädäck som Jon håller på att bygga! Ni måste komma hit och grilla med oss!Köpte en babygunga för några veckor sedan. Succé.Detta kan vara en tidig morgon. Typ 5.45. Ja, det är ett smultronmärke han har mitt på bröstet. Kom när han var några veckor gammal. Försvinner efter ett par år eller så. Helt ofarligt. Om ni undrade alltså.Ikväll sydde jag ett örngott till Maltes kudde i vagnen. Tyget som blev över blev en liten väska. Har jag gjort det förr? Ja, jag har alldeles för många tygväskor...men den blev fin. Den ska jag ha på midsommar.
Kommentarer
Postat av: anna

Hej fina kristina <3Jag tittar in här ofta för att se hur läget är. Det spelar ingen roll om det dröjer månader innan du bloggar för jag förstår, och när det väl kommer så blir man superglad. Här är så mysig, din blogg och jag är en av dina trogna läsare iaf. Stor kram och vilka fina pojkar du har!!!!

2011-05-29 @ 13:44:01
URL: http://enoka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0