Favoritfrisör

På lördag ska jag äntligen tillbaka till Henke på Larson och Lange och klippa mig. Har aldrig varit så ofta hos frisören eftersom det är ganska dyrt men när jag nu tjänar lite pengar så kan man ju kosta på sig lite mer. Har inte så mycket att välja mellan vad det gäller frisyrer. Helst skulle jag vilja att håret såg ut så här när jag vaknade.I och för sig kan jag ganska så lätt och smidigt snofsa till mitt självlockiga hår med lite curls rock, en fön, en plattång och lite spray på 20 min men alternativet är en miniknut där bak när jag inte hinner det. Mellantinget existerar i princip inte. Kan inte bara låta det självtorka. Det blir en smärre katastrof, tyvärr.

Nu jobbar jag A-tur (7-15.30), då går jag alltså upp 5.15...t o m torsdag sen är jag ledig i helgen. Jon spelar på bakfickan och följer antingen med eller så stannar jag med mamma och Noel. Har inte kollat upp om någon vill gå och jag går ju inte själv så det lutar åt att stanna hemma. På lördag åker vi till Ikea och på söndag blir det brunch med fina vänner och planering av eventuell skidresa i januari!

Kommentarer
Postat av: Jess

Snyggt!!!

2009-09-23 @ 17:23:30
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: anna

hej världens bästa DU.Vilken underbar kommentar man hitta på sin blogg från dig. Tack så mycket med håret, jag är lite si o så med det, men så är det alltid.ÅÅÅ de med spets är inte fy skam, gillar dem med :)

Och ja, tre är lite onödigt...skall komma från mig haha, det är aldrig fel med fler än ett par pums för varje tillfälle gummsan..ÅÅÅ önska du kom förbi o åt kinabox på min soffa..

tusen kramar gumman min

2009-09-27 @ 03:18:00
URL: http://enoak.blogg.se/
Postat av: Jess

Tack!

2009-09-27 @ 12:43:14
URL: http://maisongrey.blogspot.com
Postat av: Emelie

Ja jäklar vad snyggt det där är!

2009-10-16 @ 20:31:36
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Cassie

jättefin frisyr :)!

2009-11-24 @ 06:52:02
URL: http://cassiiiiez.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0