TV. Bra eller dåligt?

Äntligen har jag införskaffat några filmer till Noel. Han har börjat tröttna på barnprogrammen på morgnarna. Som bekant är ju denna lille grabb en morgonpigg jäkel så även på vardagarna brukar det bli lite tv-tittande. Det var sådant man sa att man inte skulle tillåta förr i tiden! Men vaknar han 5.30 och vi inte ska gå hemifrån förrän 7.40 och man själv somnade tolv så är det ganska skönt att inte rusa ner i köket, äta frukost och leka med lego. Så när han väl började titta på tv lite längre stunder så var den lösningen finfin för oss för vissa tillfällen. Huvudsaken har varit att inte morgonen blir stressad på grund av tv:n. Vi tittar ett tag, sen går vi ner och äter frukost i lugn och ro.
Jag beställde fyra dvd:er på Cdon. Pippi firar jul, två Alla vi barn i bullerbyn och Bilar-filmen. Kul för honom med lite nytt.
Nu är det snart 24. Ni som inte följer det missar verkligen något. Vilken spänning...inte mycket som slår den.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Det är ju riktigt bra kvalitetsfilmer, det måste ju vara bra för honom, eller hur ;)

Klart man kan unna sig att få sova i utbyte mot lite tv-tittande, det är ju inte som att ni använder tv som barnpassare hela dagarna långa. Nej, man behöver väl inte vara så hård när det gäller det. Måtta är bra!

2009-05-18 @ 11:10:38
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0