Journal

Anamnes: 27-årig kvinna som är frisk sedan tidigare. Bor nu i villa tillsammans med sambo och son. Hon gillar staden och tempot men känner att villa och lantlivet är det rätta i livet just nu. Har hållit sig frisk länge och har inga allergier. Har utbildat sig i många år och har nu en del studiemedel på nacken.

Status: Hon känner sig glad och nöjd, framför allt för att våren börjar komma. Tycker att detta piggar upp automatiskt och gör allt lite lättare. Känner dock en viss stress för allt som är kvar att göra innan sin examen men är också peppad inför slutspurten innan hon ska ut och jobba i sommar. Idag upplever hon en viss hunger, eller mer ett "sug" efter något att tugga på och är lite orolig för hur det ska bli under kvällen om hon inte lyckas göra något åt detta. Dock känner hon sig glad och nöjd och har det mysigt med sonen under kvällen för att sen titta lite på tv och ta det lugnt.

Problem: Känner sig sugen på något men har svårt att precisera vad. Förklarar att hon inte är hungrig men att "något liksom fattas".

Åtgärd: Ger förslag på att göra två smörgåsar med pålägg och vaniljpäronyoghurt att dricka till. Om så önskas finns även rött te att tillgå. Finns det behov av något festligare finns även tre öl i kylen av varierande slag. Det finns dock inga snacks till dessa öl, därför kan det rekommenderas att dricka minst två av dessa för att stilla söt/salt-suget. Åtgärden bör utvärderas under kvällen.

Kommentarer
Postat av: Madde

2009-03-18 @ 19:10:00
Postat av: Kristina

Haha, du är helt otrolig :-)

2009-03-18 @ 19:11:12
URL: http://sjuksyrrestina.blogg.se/
Postat av: Madde

Here we go again.. Madde försöker sig på en kommentar:).

Du är skön du, vilket fantastiskt inlägg.

Jag hejjar på tre öl... båda mina sover och jag är så uttråkad. Var nästan på väg att springa marathonlopp till kiosken fram och tillbaka på 1 minut men vad tusan, det går ju inte. Jag tycker man borde kunna beställa godis med hemkörning...

Magnus skulle sluta fem men han kommer nog 22-23, har du hört det förut ;)

kram på dig

2009-03-18 @ 19:12:19
Postat av: Emelie

Haha, så jäkla bra. Du är för rolig. För mycket av det goda eller?

2009-03-20 @ 00:18:48
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0