Tråkig bloggvecka.

Tyvärr kommer jag att behöva försumma bloggen en del denna veckan. Får sova i Malmö flera dagar för att jag börjar så tidigt på praktiken. Ska försöka ta en del kort och blogga när jag hinner! Ha en fin vecka och kram på er.

Kommentarer
Postat av: Mia

Don't I know it! Levde på falafels när jag bodde i Malmö. Underbart gott!

Men jag måste ha missuppfattat dig, jag trodde du bodde i Malmö men det gör du alltså inte. David Design ligger väl där??Nåja, ha en härlig vecka så ses vi snart i bloggland igen!

Kram Mia

2009-01-25 @ 20:54:50
URL: http://www.theswedishgirl.blogspot.com
Postat av: Batgirl

Å, jag tycker verkligen inte man ska ha dåligt samvete för att man inte bloggar ordentligt, då mister det ju den positiva känslan med det hela!

Du ska absolut koncentrera dig på praktiken :-)Jag känner precis igen känslan att man inte alls känner sig redo och så.. men för det första ska du väl ha mycket praktik nu i vår och för det andra så går det inte att jämföra att vara student med att vara färdig. Det är sådan skillnad! Som student får du tex inte all information, hälften får kanske din handledare istället. Och har man inte all information är det väldigt svårt att skapa en slags helhet och prioritera utifrån det. Jag vet inte om jag snärjer in mig i nåt som blir svårt att förstå nu, men jag upplevde det så iaf. Som student är man också hela tiden iakttagen och det är också något som gjorde mig mer osäker än jag kanske var. Det första året kommer att vara intensivt och omtumlande på många sätt, men man måste komma ihåg att man är faktiskt aldrig ensam heller, fråga om hjälp - hellre en gång för mycket!Jag har jobbat på en jättebra avdelning. Det var för äldre multisjuka med akuta åkommor som pneumoni, hjärtsvikt, stroke mm. Väldigt blandat och brett och äldre patienter finns verkligen överallt i vården! Min nya utmaning är bland annat att möta yngre patienter!Oj, oj.. en hel uppsats. Men det är roligt att få följa någon som var där jag var för sex år sen.. och på sätt och vis är jag nu där igen..

Hoppas att du får en bra praktikstart nu!

2009-01-25 @ 21:04:37
URL: http://batgirl.blogg.se/
Postat av: Batgirl

Jösses vad långt det blev!

2009-01-25 @ 21:05:23
URL: http://batgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0