Op-syrra?

Idag hade vi introduktion inför kirurgens operation där jag ska vara hela nästa vecka. Ska verkligen bli kul. Det verkar faktiskt spännande att jobba med det. Har väl innan tänkt att det inte är något för mig, inte på grund av öppna sår, det klarar jag nog av men mer att man står i samma rum i flera timmar och är fast. Äh, jag vet inte. Det har inte känts som att det varit min grej. Idag kände jag dock att det finns en viss charm med att man tar hand om en patient och har ett uppdrag och slutför det. Så är det ju inte på andra ställen. Kläderna var också mysiga. Klart, det har väl inte alls med saken att göra men jag trivdes i atmosfären. Fast barnmorska är ju det jag vill bli. Får väl fundera lite. Det dyker säkert upp en rad andra områden under terminens gång som jag vill jobba med, kan jag tänka.

Nu sitter jag och Noel och slappar och ser lite på tv. Sen tänkte jag dra igång lite städning på nedanvåningen bland alla leksaker. Jag ska muta Noel med att han får välja chips i affären sen om han är duktig på att städa undan. Så får de tas, ungarna.


Bild: www.lio.se

Kommentarer
Postat av: Batgirl

Hej!

Jag hittade dig hos Emelie när hon skrev att hon hade två vänner som läser till sjuksköterska. Så fick jag se det här inlägget och då kunde jag verkligen inte hålla mig ifrån tangenterna!

Jag har precis nämligen avslutat min första praktikvecka under min specialistutb till narkossköterska! Jag hade ingen som helst tanke på att läsa det när jag gick grundutbildningen och inte var jag heller helt säker när jag sökte.. men ett av mina argument till att läsa vidare överhuvudtaget var att få fokusera på en patient i taget som du beskriver. Men det får man ju som barnmorska också! Ville bara säga att du har ett stort äventyr framför dig oavsett vilken väg du går.. jag jobbade fem år innan jag läste vidare, men nu känns det än så länge som det bästa jag kunde göra. Det är riktigt spännande, men också skrämmande.. precis som det var att bli färdig sjuksköterska! Lycka till med sista terminen!kram C

2009-01-23 @ 22:06:45
URL: http://batgirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0