Ett mycket lustigt fenomen

Så här olycklig kan Hilma vara när vi äter middag. Efter lite gnäll och gny ger hon upp och lägger sig som en säl men olyckliga ögon som att hon utsatts för det det största sveket någonsin.Jon har något med sina strumpor. Jag vet inte vad det är men strumporna kan inte gilla hans fötter. På något vis gör fötternas form att alla strumpor ganska omgående får hål på antingen häl eller tår. Ikväll upptäckte jag det värsta någonsin. Vad vill denna stortå egentligen? Jag tycker det verkar som att den växer och bara blir större och större. Har ni sett något liknande? Både strumpan och skon liksom?


Kommentarer
Postat av: annakaroline

:-DMen hallå - du köper ju för små strumpor och skor till din man, fattar du väl?! Fy på dig. Dålig hemmafru. Nu får du ta fram nål och tråd och stoppa strumpor..! :-DNatti!

2009-01-11 @ 21:43:21
Postat av: Kristina

Inneskorna finns inte i någon större storlek :-)

Nej du, problemet ligger nog inte där ändå hihi. Det är fötterna det är fel på, tror jag. Jons mamma har alltid sagt att hans fötter är förskräckliga haha. Så illa är det väl inte, tycker jag. Fast jag är ändå lite glad att Noel verkar ha fått mina :-)

Natti!

2009-01-11 @ 21:51:24
URL: http://sjuksyrrestina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0