STOLT

Måste bara säga att jag är förbannat stolt över mig själv. Jag tycker faktiskt att jag varit riktigt duktig de senaste två veckorna på vår praktik där vi tar hand om patienter på riktigt. Bara studenter. Visst vet man sina svagheter, vad man borde öva på mer och vad man är mindre bra på men jag börjar känna mer och mer säkerhet  min roll som sjuksköterska. Det passar nog mig riktigt bra. Ska bara klara alla tentor nu. Usch.


Kommentarer
Postat av: annakaroline

Tycker oxå du är duktig! Puss!

2009-02-18 @ 21:19:59
Postat av: Batgirl

Å vad roligt att höra och vad skönt för dig att känns så, både att det går bra och att det känns rätt!

Tycker det verkar vara ett riktigt intressant koncept det där med studentavdelning . Jag vet att jag lätt står tillbaka till förmån för mina handledare (både de jag hade i grundutbildningen och de nu). Jag blockeras lite och tänker att de kan bättre och att det är dumt att jag ska "träna" på en sjuk patient.. men hur skulle man annars lära sig liksom!?

Hoppas att din kväll blev bra :-)kram Camilla

2009-02-18 @ 23:18:17
URL: http://batgirl.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag är också jättestolt över dig! Tänk Kristina, snart är du färdig och det är klart att allt går bra nu, det är ju detta du har kämpat för. Det praktiska är det viktigaste men jag vet du komemr klara teorin och tentorna som en dans också och snart är vi klara!!!

2009-02-19 @ 08:46:22
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Jessica

Du ska vara stolt över dig själv! Fler borde faktiskt vara stolta över sig själv, Tror vi hade mått lite bättre då. Ha det bra!

2009-02-19 @ 18:09:46
URL: http://maisongrey.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0