En lång Kretaberättelse börjar här.

Resan började torsdagen den 30 juli. Vi gick upp halv fyra, packade det sista, väckte Noel som påminde om sin uv-dräkt det första han gjorde. Vi körde sen till Malmö Airport för lite frukost innan avresan. Noel åt en tugga på sin kanelbulle. Sen var han mätt. Har väl ärvt morgonaptiten av far sin.Två glada, bleka, trötta. Jon har flygångest.Jag och Noel är riktigt spända och glada när flygplanet när som helst ska lyfta.Jon läste denna noggrant. Nästa gång vi flyger ska jag tvinga in honom i cockpit så de får lugna ner honom lite.

Vi provade lekplatsen på hotellet men det var för varmt på dagen.Första kvällen tog vi en sväng om stranden. Efter det åt vi på en restaurang vid den trafikerade huvudgatan. Noel sprang omkring lite väl mycket och var fortfarande lite grön när det gällde uppförandet på restaurang. Detta blev bättre under veckan. En bidragande orsak kan ha varit servitören som nästan skällde ut Noel (efter att han hört med Jon om det var okej att han låtsades bli arg och förbannad på vår son för att hjälpa oss att få lite matro) varefter Noel snällt och lite livrädd återvände till sin plats. Vi förklarade för Noel att han skojade lite men att det ändå var viktigt att sitta fint och absolut inte springa inne och så nära en väg. Vi hotade sedan resten av veckan med att servitören skulle blir arg och komma och säga till honom om han gjorde något han inte fick. Funkade som en smäck, haha.

Noel åt bläckfisk.

Efter maten fick vi på alla ställen ouzo eller rakja eller vad det heter, resturangens egna hembrända. Alla serverade också vattenmelon. Varken Jon eller Noel äter det så jag fick snällt trycka i mig. Jag gillar det men efter varje måltid, lunch som middag, vattenmelon för tre...oj oj oj...Noel kollade på film på eftermiddagar och kvällar. Somnade varje dag efter poolbadandet och vaknade upp, redo för en helkväll i Agia Marina.

Cikador fanns överallt. Har ni hört dessa någon gång? Trodde inte vi skulle stå ut med skränandet men man vande sig faktiskt. Lite. Synd att man skulle få tinnitus på semestern bara.Detta var första dagen. Fortsättning följer!

Kommentarer
Postat av: Jess

Ser ut som en underbar semester!

2009-08-10 @ 18:22:24
URL: http://maisongrey.blogspot.comm

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0