081108

Ikväll har det varit äkta Chili con carne med högrev som fått koka flera timmar. Till det chilistuvad majs, gräddfil, riven ost och baguette. God öl och fint sällskap så var kvällen gjord.
Bilder kommer en annan dag.

Tentan är över. Tror det gick okej. Men det känns inte fantastiskt. Tre pappersbuntar med frågor. Nästan så att man fick andningssvårigheter när de delade ut tre delar fulla med fall och frågor. Mastigt. Efter släppte vi ut de senaste veckornas frustration på Nyhavn där det drack ett par öl. Sen gick vi till Plockepinn, ett favoritställe. Där åt jag smårätter som tomatsoppa, pan di sole, dumplings, oxfilé och kronärtskocka, lite öl till det och sen friterad camembert med hjortron och vaniljcrème. Det låter gott, eller? Det var underbart. Sen tog jag tåget vid elva.

Nu väntar uppsats med fina Johanna.

Kom att tänka på en sak. För ett tag sen läste jag tidernas recension. Ni måste bara läsa den. Fantastisk och tidernas VÄRSTA sågning. Helt underbart, haha. Här är den: Café Finn i Lund.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vad skönt att tentan kändes okej! Det ska ju inte kännas fantastiskt precis efteråt, det är ett tecken på att det gått bra. Känns det FÖR bra efteråt är det mer troligt att något gått fel :)



Massor av kramar. Förresten verkar det som att vi ska ses på fredag, mycket mysigt!!

2008-11-09 @ 00:49:40
URL: http://greiddnos.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0