The one with Ross's tan

Idag har varit en helt underbar dag. Vi har myst hemma, varit i Svalöv och handlat i snön. Väl tillbaka i byn var snön borta, tänk att det kan skilja så mycket på bara några kilometer. Sen åkte vi till Evas loppis, precis utanför Teckomatorp. Ja, Emelie, de har öppet de flesta lördagar och faktiskt VARJE söndag! Så snart åker vi dit! Hittade fina, lagom stora bestick till Noel. Tänkte att jag ska fotografera dem sen. Vet inte vad det är för några men kanske ni vet? Hur hittar man information om sådant på nätet? Har sökt men förgäves...
Sen har vi lekt här hemma, tvättat lite och Jon har lagat en god rådjursgryta med korv, bacon och paprika. Nu är det Bolibompa i soffan med lördagsgodis och Jon har slumrat till. Vi har längtat hela dagen efter att se nästa avsnitt som väntar i Vänner-boxen...The one with Ross's tan. Det är ett av Jons absoluta favoritavsnitt. Vi är inne i en riktig Vänner-period, ser inget annat på tv...och efter att ha spenderat ungefär fem kvällar i rad med vännerna har vi kommit fram till att Ross nog måste vara den roligaste. Han är så jäkla knäpp. Den här scenen till exempel. Hela avsnittet är fantastiskt.


Kommentarer
Postat av: annakaroline

Japp Ross är helt klart bäst, speciellt i sin knäppa period... Några säsonger tidigare! Men Rachel har oxå en underbar timing faktiskt.

2009-01-03 @ 21:25:12
Postat av: Emelie

Jag vill också ha boxen! Fan vad jag blevsugen på att se avsnitten...

2009-01-04 @ 01:16:44
URL: http://greiddnos.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag äääälskar det avsnittet med Ross när han ska sola! one mississippi two mississippi.. hahahah

2009-01-10 @ 00:26:24
URL: http://nennaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0