Fortsättning av Kreta-resan

Dag två återvände vi till stranden för lunch efter en hel morgons badande i poolen. Vi badade nästan bara där. Det är ganska strömt i havet och ofta vågor och röd flagg. En dag bestämde vi oss för att ha en hel förmiddag på stranden med lunch och alltid och vi hade riktig tur, för den dagen, som visade sig var den enda, var det grön flagg!







Fredag kväll bjöd på grekisk afton på hotellet. Ni vet sådana där spektakel som pågår hela säsongen, ny vecka, nya gäster, samma show, samma mat. Eftersom Noel var med valde vi att hänga på. Måndagen bjöd på mini-cirkus och båda kvällarna var över förväntan riktigt roliga för såväl barn som vuxna, verkligen!



Dansarna var kanske inte de bästa vi sett men ändå duktiga på sitt och det var klart underhållande.



Det roligaste var den här mannen. Han var liksom bossen och det var tydligt att han tyckte att han var bäst och att han själv trodde att han överglänste de andra. Han tog kommandot på ett otroligt komiskt sätt. Till råga på det svettades han något kopiöst och gjorde roliga hopp så extremt engagerat att jag och Jon grät av skratt.



Jag hoppas att ni inte tvekar på vem av dem det rör sig om.

Jag ville också dansa.





Frukostbuffén.



Noel somnade en dag vid poolen. Finns det något mysigare?



Måndagen åt jag svärdfisk. Det var fantastiskt gott. Tyvärr var detta en, och som tur var den enda. av kvällarna som blev lite Noel-hysterisk så att vi inte riktigt hann njuta av mat och vin. Näst sista kvällen återvände vi till restaurang Nymfi som var en suverän restaurang.







Söndagkvällen var nog den bästa kvällen. Maten var fantastisk. Noel var fantastisk. Jon åt skaldjurstallrik, jag åt grekisk platta. På alla barnmenyer på alla restauranger fanns hamburgare, "fish fingers", grillspett, korv med pommes, spaghetti bolognese osv. Denna restaurang var trevlig nog att erbjuda alla rätter som barnrätter, halv portion, halvt pris. Noel valde omelett. Så jäkla underbart. Så typiskt Noel. Som väljer bläckfisk och ål och äter de flesta grönsaker. Denna kvällen ville han inte ens ha skinka eller bacon eller så på. Nej, bara en plain omelette.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0